duminică, 5 decembrie 2010

Pulpa aromata


1 pulpa de pui
cartofi
1 ceapa
2 frunze de dafin
2 rosii
1/2 ardei gras
ulei
delikat
sare, piper
cimbru
2 betisoare de frigarui
patrunjel verde.



Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii asezam pe cele 2 betisoare de frigarui. Turnam ulei apoi asezam in tava pulpa curatata bine si spalata, cartofii, iar pe langa acestea, asezam rosiile, ardeiul gras taiat fasii, ceapa taiata in 4, frunzele de dafin si condimentam.
Bagam la cuptor pana totul este gata. Dupa ce scoatem din cuptor, condimentam cu patrunjelul verde tocat marunt. Este foarte simplu si foarte gustos!

5 comentarii:

Whats Cookin Italian Style Cuisine spunea...

hi there this looks amazing! Just wondering when I click on your webpage is that you on youtube singing...I love the music its awesome!

Uica Mihai spunea...

Cartofi pe frigarui... interesant. Din punct de vedere estetic foarte bine. Am sa incerc si eu sa vad cum iese.
Cu respect Uica Mihai

Unknown spunea...

Thank you so much! It's not me there...i don't sing...ehhh...maybe only in the bathroom:D Kisses!

Salut Mihai! Merg pe betele de frigarui intr-adevar, mai mult pentru aspect. Multumesc mult de vizita!

Ioana spunea...

arata minunat!!trebuie incercat!

Unknown spunea...

Ma bucur ca iti place Ioana! Sa incerci ca e delicios de bun! Plus foarte colorat platoul, asa cum imi place mie:D!