luni, 6 aprilie 2009

Aripioare cu crusta crocanta

 

INGREDIENTE:
500g aripioare
pesmet
1 ou
usturoi pisat
ulei
sare,piper.


Eu am fiert aripioarele,apoi le-am scos si le-am lasat putin sa se raceasca.
Intre timp am batut oul,apoi i-am adaugat usturoiul pisat,sare,piper si putin delikat.Am omogenizat bine.
Apoi fiecare aripioara in parte am dat-o prin ou,apoi prin pesmet si am pus la prajit in ulei incins.Foarte bune!





8 comentarii:

Bucataria-Paradis spunea...

Ti-a mai ramas?:)Mi foame.Duminica am prestat si eu aripiare,insa eu le trec prin faina,paprika,piper,sare,si le prajesc in ulei.Te pup.O zi faina

Vicky spunea...

Foarte frumos, trebuie sa incerc si eu.

Iulia spunea...

Nu mi-a mai ramas din pacate:).E prima oara cand le-am facut asa:) si nu cred ca va fi ultima oara pentru ca ne-au placut tare mult.Nici cu faina nu am facut niciodata.Eu le bagam la cuptor de obicei,dar o sa incerc si cu faina intr-o zi.Te pupic si eu.O zi frumoasa!

Iulia spunea...

Vicky,sa stii ca nu o sa-ti para rau daca le incerci.Sunt foarte bune,alaturi de o salata verde si cartofei.Pupici!

Edith spunea...

Mm buuuun de tot! Arata taaar bine! :)
Pupic!

Iulia spunea...

Ma bucur ca iti plac, Edith!Sunt tare bune la gust.
Te pupic si eu!

Lily spunea...

tare bune aripioarele...asa am m-ai facut si eu...

Iulia spunea...

Da intr-adevar sunt tare bune! Delicioase pot spune!