miercuri, 28 ianuarie 2009

Aranjatul mesei



A. Servet (servetel)
E. Pahar de apa
K. Cutit de serviciu
B. Farfurie de serviciu
F. Vin alb
L. Cutit de peste
C. Bol sau farfurie de supa
G. Vin rosu
M. Lingura de supa
D. Farfurie pentru paine si unt cu cutit de unt
H. Furculita de peste
I. Furculita de masa
J. Furculita de salata
N. Lingurita de desert si furculita de tort.

2 comentarii:

MONONOKE KITCHEN spunea...

Foarte bine de stiut tot ce e legat de aranjatul mesei, asa ca iti multumim pentru aceasta postare bine-venita! Ai un blog foarte frumos, pe care mi-am permis sa-l introduc in lista de favorite. Mult succes iti doresc!

Iulia spunea...

Multumesc foarte frumos Mononoke! Ma bucur ca m-ai adaugat in lista blogurilor tale pentru ca si eu te-am adaugat !Te pup!