marți, 20 ianuarie 2009

Savarine




5 oua,
6 linguri zahar,
6 linguri pesmet,
putina sare.
SIROP:
1 pahar cu apa,
150g zahar,
2 linguri rom.
ORNAT:
frisca si jeleu rosu.


-Se mixeaza galbenusurile cu zaharul si sarea.Se adauga pesmetul apoi se adauga si albusurile batute spuma.
-Se ung formele de savarina cu unt si se tapeteaza cu faina.
-Se pune compozitia in forme si se coc la foc puternic.
-Cand sunt gata se scot si se introduc in sirop.Se taie in doua si se orneaza cu frisca.
-Recipe by Istrate Lucia.

2 comentarii:

Jacktels Kochbuch spunea...

Hallo Julia,

ti-au iesit foarte fein. Compliment. Eu fac jumätate Pesmet si jumätate Grieß. ies mult mai pufoase.##

Salutäri Jacob

Iulia spunea...

Multumesc! Ai multe sfaturi bune! Iti multumesc si pentru ele!